Welkom op Books and Lifestyle!

Welkom op Books and Lifestyle!

Hé, hallo! Welkom op mijn blog: Books and Lifestyle. Wat fijn dat je een kijkje komt nemen. Books and Lifestyle gaat over alles wat te maken heeft met lifestyle en met boeken. Lees hieronder verder wie ik ben en wat je zoal zult gaan lezen op Books and Lifestyle.

 

Wie ben ik?

In deze post ga ik mijzelf voorstellen met behulp van een aantal vragen. Ik vind het zelf altijd fijner, leuker en sneller lezen en ik houd van kort maar krachtig.

 

Wat is je naam en leeftijd?
Mijn naam is Jill en momenteel 28 jaar.

Werk, studie, vrijwilligerswerk of iets anders?
Momenteel werk ik fulltime in het onderwijs. Ik heb een geweldige groep 6 met 18 kids onder mijn hoede. Ik heb er onwijs veel plezier in en het geeft mij enorm veel energie. Vanaf september 2019 ga ik weer de schoolbanken in. Een gymbevoegdheid halen tijdens je PABO opleiding is een keuze en deze heb ik toentertijd niet gemaakt. Echter, nu met al die leraren tekorten, wat ook onze school treft, is het toch wel handig en zeker een verrijking voor je ontwikkeling als leerkracht.

Hobby’s en passies?
Ik houd veel van boeken lezen. Elke dag lees ik wel even (zelf, maar ook voorlezen). Lezen vind ik ontspannend en het mooie er van is dat je even “weg” kunt uit je omgeving. Datzelfde gevoel geeft schrijven mij ook. Onlangs ben ik begonnen met een Happy Planner, welke ik gebruik als agenda, notitieboekje en dagboek. Ik merk hoe lekker ik het vind om even met mijn Happy Planner bezig te zijn. Ik heb sinds februari 2018 een geweldig hondje geadopteerd in de tijd dat ik op Curacao woonde en met haar wandelen vind ik super. Lekker naar het bos, haar zien ravotten en spelen. Dat maakt mij blij. Mijn passie is ook het onderwijs. Het helpen en begeleiden van de ontwikkeling van kinderen geeft mij een goed gevoel.

What’s going on in your life?
Sinds juli 2018 woon ik weer in Nederland. Daarvoor heb ik op Curacao gewoond en gewerkt. Curacao blijft mijn eiland en ik zal zeker weer terug gaan. Ik merk wel dat ik veel dingen heb meegenomen vanuit Curacao. Vooral de manier van leven en de communicatie naar elkaar. Momenteel woon ik samen met mijn vriend en we zijn uiteindelijk van plan om een huis te gaan kopen. Het is nu vooral kijken en hopen dat er iets op ons pad komt.

 

Books and Lifestyle

Op Books and Lifestyle zul je veel verschillende dingen lezen. Lifestyle is natuurlijk een groot begrip waar van alles onder kan vallen. Ik zal veel gaan schrijven over de volgende dingen:

  • Travel (met name Curacao, maar ook andere bestemmingen en handige weetjes)
  • Dieren
  • Boeken (tips, reviews etc.)
  • Eten & drinken
  • Persoonlijk
  • Onderwijs

Wellicht zal er met de tijd nog meer onderwerpen aan bod komen op Books and Lifestyle. Hoe vaak je een nieuwe post kunt verwachten is nog even afwachten. Ik heb voor mezelf nog niet echt een schema kunnen maken. Natuurlijk mag je mij volgen en ik vind het leuk om kennis te maken met andere blogs. Laat dus gerust een reactie achter, met je blog, en ik kom gauw een keertje op bezoek.

Liefs,

JillGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *