RECENSIE | De Royals 2 – Verraad van Erin Watt

RECENSIE | De Royals 2 – Verraad van Erin Watt

Na een ongelofelijk spannend deel 1 gaat Verraad verder op het open eind van Verleiding. In deel 2 krijg je ook de kant van Reed te horen. Hij is de jongen waar elke meid op valt: goede looks, geld en een status. Maar Reed heeft alleen aandacht voor Ella. Helaas staat het verleden van Reed hem meerdere malen in de weg. Zo heeft hij bijvoorbeeld met zijn vaders vriendin aangelegd als wraak, maar wanneer Ella hier achter komt, besluit ze weg te lopen.

Ella en Reed zijn absoluut niet het koppel waar menig mens van droomt, maar de omgang met elkaar doet je hart smelten. In verleiding is het nog echt een verhaal terwijl in verraad voor een groot deel vanuit een dialoog wordt verteld. Ondanks de mindere seksuele spanning blijft het verhaal toch echt wel spannend. De situatie die op school speelt en tot gevaarlijk aan toe is was een aspect waardoor ik verder wilde blijven lezen.

Het verhaal is gemakkelijk te lezen en heerlijk direct. Er wordt nergens om heen gedraaid, waardoor je het boek snel wegleest. Het verhaal kent hier en daar wat aparte woordkeuzes die grappig geïnterpreteerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Hij omhelst me alsof ik en troostdekentje ben.’

De twee grootste personages zijn toch wel die van Reed en Ella, alhoewel Easton ook hier en daar er tussendoor schiet. Zijn humor kan net, zeker kijkend naar zijn seksueel getinte grapjes. Maar onder deze humor zit een gevoelig en meelevend karakter, waar je eigenlijk meer van zou willen weten.

Deze serie is zeker een geweldige serie om weg te lezen. Knappe mannen, verleidelijke verhalen en spannende twist en plot maken het verhaal sterk en verslavend. Ook dit boek eindigt met een open einde, waardoor je gedwongen wordt om het derde deel: Geheimente lezen.

Ken jij deze serie al?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *